Kullanıcı Adı:

Şifre:

Gönderen Konu: Sizce lwl sınırının 120 olması En cok Hangi karakterin işine yaradı  (Okunma sayısı 607 defa)

Çevrimdışı murder

• Tarafsız
  • *
    • Profili Görüntüle
Yorumlarınızı bekliorum.
« Son Düzenleme: 23 Ağustos 2010, 23:26:13 Gönderen: murder »

Çevrimdışı murder

• Tarafsız
  • *
    • Profili Görüntüle
Sizin bişi yazcagınız Yok.Kendim soruorum kendim cevaplıorum :) BiliorsunuzKi en güclü karakter Sura ve suranın 6 adet Skili var.lwl sınırı 99 iken 13 puan olarak etkisiz bi skil gibi duruodu.Simdi ise o skil p olunca en az 3k sını alcak karsıdaKi rakibin.Yani Sura kendi gücüne güc katmıs olcak.Yani lwl sınırının 120 olması en cok Sura karakterlerin işine yaradı.
« Son Düzenleme: 24 Ağustos 2010, 13:03:56 Gönderen: murder »

Çevrimdışı SaKaRŞiRiN

• Tarafsız
  • *
    • Profili Görüntüle
eLbette suranın..yatmıyorlardı şimdi hiç yatmazlar.ama belli bi lvlden sonrada kimse kasılmak istemiyor.şahsen ben o kadar kasmam.

İki satırLık adamlara musallat ettik ömrümüzü...Ondandır böyle dibe vuruşumuz..

Çevrimdışı murder

• Tarafsız
  • *
    • Profili Görüntüle
Sınır 120 oldugundan daha kolay kasılmalı droplarda biraz oynama yapılmalı.

Admin

• Ziyaretçi
99 sınırına çok kolay ulaşıldığı için sınır 120 level oldu birde 99 level olan çarlar exp olmadığından atlarını ve liderlik gibi becerilerini geliştiremiyordu o yüzden 120 level oldu amaç oyuncuları 120 levele ulaştırmak değildi yani 120 level kasmak isteyende şu anki droplarla kasabilir.

Çevrimdışı MurDerSura

• Tarafsız
  • *
    • Profili Görüntüle
Valla kasmayı denedim 98 de kolaydı 99 a girdigimde 98ken 1 hayvan 0.11 verirken 99da slotu 0.01 verio.Ona göre söylein 120 nerde Biz nerde.% 60 exp bonuslu itemler vardı boşta deildim.
''ßu Sahné  ßénim İstédiqim Gibi Esérim''

Admin

• Ziyaretçi
öncedende dediğim gibi 120 level yapılmasının amacı oyuncuları 120 ye kadar kasmaya zorlamak değil sadece 99 ulaşmak biraz kolaydı oyunda ki 99 level olan oyuncular beni 98 yap diyordular ondan dolayı böyle yaptık.

Seo4Smf Tagleri: