Kullanıcı Adı:

Şifre:

Gönderen Konu: Best Metin 2  (Okunma sayısı 986 defa)

Çevrimdışı Runup

• Tarafsız
  • *
    • Profili Görüntüle
Best Metin 2
« : 10 Mayıs 2011, 21:57:39 »
Akşamları işten eve geldiğim zamanlarda çok yorgun oluyordum, biraz dinlenip kendime geldiğim zaman çoğu arkadaşım gibi tabiiki bilgisayarımı açıp Best Metin 2 ye giriyordum. Kiminin düşüncesini bilemiyorum ama bu oyun (özellikle bu server) benim bütün stresimi alıyordu. En azından çoğunlukla hemfikir olduğumdan eminim... O kadar güzel arkadaşlıklar, dostluklar edindimki kendimi alıkoyamıyordum bu oyundan. Bazen sabaha kadar oturduğumuz oluyordu ertesi gün iş stresi olmasına rağmen... Bana bu oyunu sevdiren aileme (ATILGAN) sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum, sizlere minnettarım... TL'lerim şu 2 gün bize inanın 2 yıl gibi geldi. Sizin stresinizi iyi biliyorum, zamanında bende aynı yollardan geçmiştim fakat insan işte başladığın zaman bırakamıyosun bazı şeyleri (Best Metin 2)... Bence artık şu soruna bir çözüm gelmesi gerektiği zamandır. Artık sorunun çözümlenip server ın açılmasını istiyoruz. İşinize ve emeğinize saygım var ama bizi de anlayın, ne yapalım çok güzel bir iş çıkarmışsınız. :)

Shinsoo || ATILGAN || Runup

Çevrimdışı sinek101

• Tarafsız
  • *
  • BUYRUN KİMİ ARAMIŞTINIZ????
    • Profili Görüntüle
Best Metin 2
« Yanıtla #1 : 10 Mayıs 2011, 22:54:17 »
<vallaha kardeş durumlarımız aynı sayılır. Yaşım 30 oldu hala metin2 oynarım :)) inanırmısın tr de 2 tane serverde +60 ve +70 üzeri oynadığım karakterler var onları bıraktım ve bestmt2 yi oynuyorum.Diğer açılan bir sürü pvplerde oynadım. bir yarısı açıldı bir yarısı kapandı hiçbir pvp bana buradaki kadar zevk vermedi. Arkadaşlardan ALLAh razı olsun emek vermişler ve zaman harcamışlar bizler için bu pvp yi kurmuşlar. çokta güzel olmuş. benimde dileğim emeklerinin boşa çıkmaması ve oyunumuzun açılması.Gerekeni yapacağınızdan sonuna kadar eminim.
KİM BENİM HAKKIMDA NE DÜŞÜNÜYORSA ALLAH ONA İKİ KATINI VERSİN...AMİN...

Çevrimdışı EsRaRCaSh

• Arkadaşca
  • **
    • Profili Görüntüle
Best Metin 2
« Yanıtla #2 : 20 Mayıs 2011, 16:22:01 »
s.a arkadaslar :D

Çevrimdışı Runup

• Tarafsız
  • *
    • Profili Görüntüle
Best Metin 2